Saturday, November 22, 2008

SYAHDU NYERRRRRRRRRR

Salam,


Hepi weekend kengkawan…ekekekeke…(poyo jerk kan)..windu gler nk ber”blog” mcm biase…tp jadual kije yg padat memaksa aku utk wat dunno jerk kat “blog” nie kejap…hehehe…ekcely aku still ngantuk lagik nie…huhuhu…nak jer aku tido…tido..tidoooo…hohohoho..yela..semalam balik dh kul 12.30 a,.m…then mandi bagai…col MR.S jap,…around 2 a.m br tido…then kul 5 a.m bgn….masak kari ayam plak…sbb nyer “si abang” adilah….-AQEEL- nk sunat hari nie pkul 9 a.m…mama dh empah pulut kuning…so aku juz buat kari je la…walaupon penat aku kuatkan semangat wei…badan demam nie…seyes mmg panas..pale plak dh ting tong!!!

Okeh2….back to the story erk…hehehehe…ekcely aku nk kongsi “kegumbiraan” nie bersama2 korang!!!!seyes aku hepi skang…hati bunge2!!!(syukur alhamdulillah….) aku pon x sangka mende nie leh berlaku secepat ini….dan ini mungkin juga kerana berkat doa kwn2 sekeliling kami….yg sentiase mendoakan kebahgiaan kami…(terima kasih semua)….okey…lets me xplain….semalam…balik opis around 6.30 p.m…MR.S col aku…then sembang2 mcm biase la…(xde la lame sgt sbb aku kena g opis blk kul 8 p.m) aku mmg x sangka perkatan tue leh terkeluar dr mulut MR.S….aku pon x tahu dan mmg ter kejut yg amat…..tau x ape yg die ckp????

……………
…………..
…………
…………

“AYANG…KITA TUNANG NAK??”

…………
………….
…………
…………


Time tue gak ler aku menitis kan airmate….TERKEJUT…seyes…mmg aku terkejut!!! Aku tergamam jap…then aku gelak…aku mrh MR.S …aku ingatkan die wat lawak… tp aku plak kena mrh…hahhahaha..(mrh2 syg jerk…)…die ckp yg die betul2 seyes nk TUNANG….. ya ALLAH…..aku mmg terharu dgn rahmat MU ini….aku syukur sgttt222…

Buat kawan2 yg selalu mendoakan kebahgiaan ktorg….terima kasihhhhhhh bykkkk2222…aku bersyukur dikurniakan “kwn2” seperti kamo…..dan limpahan rahmat dari NYA….ALHAMDULILLAH!!!

Then kalau xde aral melintang…insyALLAH JUN 2009 ktorg akn BERTUNANG… doakanlah kebahgian ini berpanjangan dan berkekalan yer….

5 comments:

KV said...

yay yay...lps tunang cepat2 kawen tau!

mummysya said...

aduss....

Romantiknya dear......

nono said...

KAK KV,

tue la..mmg nk taween nie..tp doit nyer ngak cukop..ader saper2 mau sponsor???sila..sila..ekekekeke


MUMMYSYA,

hehehehe...malo...:)

grupers said...

tahniah.....sy doakan xder halangan utk nono troskan niat baik 2.....kalo kenduri...jgn lupe jempot.......

grupers said...

tahniah.....sy doakan xder halangan utk nono troskan niat baik 2.....kalo kenduri...jgn lupe jempot.......

NUFFNANG