Sunday, November 16, 2008

NOVEMBER YANG HITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Salam,


Sebenonye mls aku nk tulis N3 nie…tp aku nk tulis gak…walaupon time tulis nie airmate aku dok mencurah2 bagai….seyes…semalam aku nanges…bgn tido pg tadi pon nanges…seharian penuh ngan nanges…hmmm…rumit sgttttt!!!

Aku pon x tau mane nk mula…tp elok kalaw aku mulakan dr awal kan….hmmmm….. pada hari jumaat mlm ada sorg bdk nie “add” aku kat myspace…so aku mcm biase la… “approve” kan ajer…then die comment aku…tanye nama…tmpt tggl bagai…aku gtau simple jer…”nama NONO…tinggal KLANTAN”…pastu aku out…sbb nyer dh lewat…(around 2 a.m)…then semalam around 10.30 mamat tue col aku!!!...seyes mmg aku terkejut…mane die dapat no aku nieh???(wondering gile okeh!!!) pastu bl aku tanye die siap ckp…”tue x penting”…gilo ape kan….dh ler x mintak izin aku akn…tb2 plak nk tanye about my personal…sedangkan MR.S yg selama nie dok kapel ngan aku pon x tanye cmtue…ni kan die yg xde pape ngan aku…sipa berani giler weiiii….tau ape yg die tanye????

“U NIE VIRGIN LAGI KE??I TENGOK BODY U CAM DH X VIRGIN JER….”

*mmg cilako okeyyyyyyyy…..tetibe nk tanye hal dlm kain aku…pe hak ko ehhh????

Then bl aku mrh die cool down jap….siap pujuk aku okey….aku mmg hangen glerrr…mls nk lyn…then die leh ugut aku!!!!!!

“OKEY IF U X NAK GTAU…TP ONE DAY IF UR PIC & UR VIDEO ADE DLM YOU TUBE U JGN TERKEJUT…I BOLEH BUAT APE JER…”

“EHHH…APE PLAK??I X PNH BUAT MENDA2 BODOW CAMTUE!!!!”

“HAHAHAHAHAHA…POYO….I TAU LA…TENGOK BODY U PON I MMG DPT AGAK…*gilo okey..die dok ulang ayat same….”

“LANTAK U LAA…YG I TAU X MMG X PNH BUAT…”

“OKEY…U X TAKUT??”

“TAK!!!”

“FINE….U CABAR I ERK…U TGK LA NNT…U NGAN FAMILY U AKAN MALU!!”


Mmg sial okeeyyyyyyyyy…aku ngan perasaan terkejut..takot…marah…sume ade…then aku cpt2 gtau “KWN BAIK” aku….TIE…..then die nasihat aku suh cool down dulu….time tue airmate aku x yah ckp….mencurah laju glerrrr…..then aku col MR.S….luah segala bagai….menanges sehabes daya….


Ape slh aku???nape erk x abes2 nk ggu idup aku??? Ape la yg aku dh buat kat ko sampai kan ko xle nk tgk aku bahagia….aku xpnh ggu idop ko….x pnh sentuh soal peribadi ko… jauh sekali aku nk ugut2 ko…pelisssssssssssssssss…jgn ggu aku lg!!!!!


Aku bkn nyer CANTIK utk ko jeles….jauh sekali LAWA!!!aku xde sume tue….so ko jgn la ggu aku lagi…aku pon nk idup bahagia…..tolong laa!!!!!!! Tapi kalau ko rs dgn cara nie ko nak bt aku merana…ko silap….sbb aku ader fmly yg sentiasa dcc….. ada kwn2 yg 100% percayekan aku…dan ader kekasih yg x kan ragui kejujuran aku…jauh sekali untuk tinggalkan aku kerana menda2 bodoh ciptaan ko nie!!!ko insaf la…dan cuba ko bayangkan kalu menda nie jadik kat fmly ko….kat mak ko??kat adik2 ko??kat kakak2 ko??dan kalau menda nie jadik kat BINI ko???cmne???...kalau BINI ko tue plak betul2 pelakon “blue film”….then dh mmg sah2 tue diri die…cmne???amacam??? so bertobat laa…sementara pintu tobat msh terbuke….aku x pnh dendam ko…walau ape yg ko dh buat kat aku…(walaupon ko dh cemar maruah aku ngan tuduhan ko)…aku akan tetap doakan ko bahagia…selamat dunia akhirat….sbb aku tahu aku bkn tuhan utk menghukum ko….so aku hanye mampu berdoa…semoga tuhan bukakan pintu hati ko….

Buat insan2 yg selalu dcc aku….buat rakan2…aku amat hargai kalian…. Sesungguh nya kasih sayang kalian adalah kekuatan bagi aku….teruskan lah berada dcc aku…. Sesungguhnya aku amat memerlukan kamu!!!

Untuk MR.S…..ayang hargai sokongan abg….hanya tuhan yg dapat membalas budi abang….terlalu banyak dugaan kita…terima kasih sayang sbb percayakan ayg….

Dan buat KAMO….yg cb mencipta fitnah nie….insaf la…berubah laa…andainya kamo berharap dgn fitnah ini MR.S akan meninggalkan aku serta memutuskan hbgn nie… dan aku akan kembali menagih cinta kamo….sememangnye kamo silap…. Kerana aku tak kan putus asa….aku ader kasih sayang yg melimpah ruah dr insan2 sekeliling aku…. Lebih merimpah dari harta yg kamo tawarkan…aku x heran…boley pergi mampos!!!



5 comments:

Anonymous said...

sabo2....mamat 2 sajer jer nk trik perhatian ko.....jgn tkut aku ade kt cc ko..mcm ler kite ni xde sape2 kt dnia ni smpai mamat psycho 2 brani bt aper sajer!!!!!!!! ni aku bengang ni.....wei mamat psycho org dh xgune la care lapok 2....go 2 helllllll

nono said...

hahahahaha...

betul2..sesungguhnye inilah kekuatan aku...TIE....thanks for everthing!!!

cendawanintim said...

eeiiiiiiiii, sape yang buat keje tuh...

siannyer awakk...

banyakkan bersabar...dia takder keje dah...pape YM akak ok..

grupers said...

giler tol mamat 2....nono kenal ke x dier 2????sabo jela...wat jahat...xkemane pun.....ader gak laki xgune camtuh....

cik wanie said...

kurang ajar punya manusia itu...

sis skg senang,
dah delete dah myspace,
kadang2 sakit hati tau,
apapun dik,
tabah menghadapi dugaan ini,
happy alwaz ok:)

NUFFNANG