Sunday, November 2, 2008

KEPENATAN INI....

Salam all,

Semalam x sempat nk update blog nieh….sbb sebuk ngan bdk2 bertuah tue….dorg dtg tido kat umah…..then aku tido around 1 a.m….pastu kena bgn awal plak…siapkan dorg g skolah…si tembam tu plak sebuk nk mandi…nak gosok gg…mcm2 ragam….sampai kan x sempat aku nk melayan MR.S semalam..(myb sbb tue kot ade nye N3 “PERASAN ITU PERASAAN” hehehe)

Ekcely hari nie aku mmg penat yg amat….bzzzz glerr….sampaikan x sempat pon nk col MR.S…bz yg amatttttt….masuk jer opis trus g site…..then blk opis ….br jer nk sentuh pc, my boss call…suh g bilik die…then trus wat kije yg die bg….pastu kul 12 teman mama g mkn….blk jer dr cafe, kak G ajak g umah kak ZA…melawat org sakit… so aku follow je la…lagipon sian plak kan…org sakit…sbg kawan kita “harus” melawat…then blk jer dr umah kak ZA…aku trus g site….ader meeting ngan pihak QS….aku x amik port sgt pon…bkn bidang aku….so juz “melopong” jer laaa….tp penat gak weiii…x sukeeee…huhuhu…abes meeting around 4.10 p.m….trus masuk opis…solat bagai….then siap2 nk blk…kije opis mmg x sentuh pon…huhuhu…alamat nye esok “berlambak” ler kije aku…pingsannnn klu hari2 cmni tau!!!!


Balik jerk kat umah…mimi dh siap msk…(wahhh…bagus ko dik!!!)..aku trus ler melantak..prot plak ngah melayan lagu keroncong…siap tambah2 lagik…muahahahahaha…pastu try col MR.S…(perut dh kenyang baru ingat p.we kan)..hahahahaha..tp MR.S x angkat…huhuhuhu..majuk kah kamu wahai SAYANG???.....

Now baru leh on9…..pastu aku dok tergelak jer…MR.S post N3 lagik….ekekekkeke ..xpe…aku sukeee…I LIKEEEEE…hehehe…korg sume bg ler support kat MR.S erk…. Die mmg byk idea…tp myb msh baru….so x biase lagi….tp papepon “ABANG MEMANG CLASSS…”…cayalahhhh…hehehehe.Then, start now…aku akan post kan N3 aku in “PINK” kaler…manakala MR.S plak in “GREEN” kaler….baru ler ade perbezaan sikit kan…(walaupon MR.S dh tulis name..ekekekke)… Papepon…. ”BERJUTA22222 THANKS TO ALL MY FRENZ”… yg banyak bg support kat MR.S……LOVE U SOO MUCH MY FRENZZZZ….!!!

3 comments:

~natasha~ said...

ahakss.. romantik nyeee~!! jeles la... huhuhu... hopefully sha pon akan jumpa "the one" just like nono~!.....

Mummy Cool said...

alahai.. so sweetttttttt....!
S.. jaga nono bebaik ok...

Anonymous said...

NONO n MR.S..................hehehehehe sooooo sweeeeetttttt......mmmmmmuaaaahhh tok nono tp bkn tok MR.S nti NONO jelezzzzzz.....peace yaaa

NUFFNANG