Friday, October 31, 2008

HUH....TAK SUKE!!!

Salam,


Hepi weekend…hehehhe..bestnyer dpt cuti kan…tp aku kena g opis gak pg td…kejap jer..pastu aku blk umah…sume okey kan..wat pe ler aku nk “tercongok” kat ctu…ekekeke…sebeno nye aku ader satu story nieh….malu nk citer..tp aku nk citer gak…rs cam xle ler nk simpan rahsia nie sorg2…huhuhuhu….



Ekcely cmni…..semalam aku mimpi…..huhuhu..mimipi yg x best tau…mmg x best sgtttttttt…..AKU MIMPI MR.S DUAKAN AKU!!!!...huwaaaaa…x sukeeeeeee….cmne la aku leh mimpi cmtue kan???hmm….cmni mimpi die..konon la aku g jumpe MR.S ….ala2 dating ler…then MR.S mcm x suke jer ngan dating tue….padahal die yg beria2 nk jumpe….then ktorg dating pon jap jer….die seboleh2nyer nk aku blk cpt2….pastu aku pon mls la nk susahkan die…so aku pon balik arr…tp sampai jer separuh jalan, aku rs x sdap hati…then patah balik kat tempat ktorg jumpe tue….then….aku tgk die ngah “ngedate” ngan pompuan lain!!!!.....yg sewel nye aku x nampak lak muke dak pompuan tue….tp yg jelas nye pompuan tue kurus….pakai tudung…T-shirt kaler putih..pakai jeans…(waahhh..ingat tueh!!!)ekekeke….pastu aku pon panggil ler…”ABANG!!!!!”….MR.S toleh then tgk aku…..mmg cuak muke dier…pastu aku pon lari….hopefuly die kejar aku laa…tp hampehh…..die x kejar pon…die pandang jer aku cmtue….aku pon nanges arrr....... sambil lari…sambil aku nangessss!!!!.. (ala2 citer hindustan laaa..tp seb baik xde pakai sari...hahahaha)


Tup..tup….rupenye aku terjaga dari tidooo..punyer la lenjun bantal aku…..siap sedu-sedan lagik!!!!malu btul laaaa……pe daaaaa….xde kije nk mimpi cmtue….huhuhuhuhu…..then aku cpt2 msg MR.S….gtau yg aku mimpi cmtue… bertuah punye p.we…die siap gelak kan aku lagik!!!hampehhhhh…huhuhu…tp yg penting nye…MR.S siap ckp kat aku….”THANKS SYG SEBAB PERCAYEKAN ABG SELAME NIE”….wakakaakakaka….ayat bunge2 lagik!!!!hehehehe.. I LIKEEEEE BUNGE2....haahaha





p/s : TIE.....DO THE BEST 4 UR FINAL YER.....REALLY MISS U WALAUPON AKU DH ADER MR.S.....KO TETAP DLM HATI AKU SELAMENYERRR.....hehehehe

3 comments:

Anonymous said...

alaaa seram sjuk aku dgr citer mimpi ni kalah cite 'kekasihku seru'......kuikuikui jgn mare gurau jer :) jgn la ckp aku ttp d'ati nti MR.S jelezzz, Xmau aku b'saing ngn MR.S ko 2...tanks aku kn try bt y t'baek mn la tau esk2 aku jd cikgu tok ank NONO & MR.S wpn aku tau ko xkn bg nyer ank kau bljr ngn cikgu y sewel ni...chaow

cendawanintim said...

ni mesti kess terlampo pk nih...

nono said...

TIE,
Tu laa...kalah filem box office mimpi aku nie...wakakakaka..ehh..aku nk ko yg ajar "anak" aku nanti...sbb nye nk "anak" aku pandai cam ko..heehe


cendawanintim,
tue la kak...terlampau pk & terlampau syg kot...ekekeke (mesti MR.S bangga bc statment aku nie..huhu)

NUFFNANG