Monday, October 20, 2008

INDAHNYERRR DUNIA!!!

Salam all,


Dah lame aku x update citer kan??mmg lame pon…so…now I’m back to the normal…tp migraine tetap terase…..sepanjang minggu nie banyak sgtttt…citer….tp mood nk update tue xde..huhuhu,,sori tau…


Okey…aku x mo ingat dah ape yg buat aku badmood…..sbb aku ader satu citer best…..kisah yg mmg beshhhhhhhhhhhhh…indah nyer dunia…..ekekekekkeke… Ekcely dl….before aku single mingle nie….aku ader la kapel…but jodoh ktorg x panjang….sbb???nak gtau sbb ker??....hmm…senang citer cmnie la…sbb nyer salah masing2….salah aku sbb terburu2…..salah die pon same…amik kptsn tanpa pikir dalam2…lastly sama2 derita….almost 4 month…..lebey kurang la erk.Then…nak dijadikan citer….tadi..aku on9..around 7.45 p.m…..pastue die pon on9 gak….so chat kat ym….aku saje2 tegur die…juz say hye…then tanye2 khabar….pastue die nk view cam aku…aku okey jerk kan….dr situ la mula nye adegan flashback nieh….msg2 xle nk control weih….so…terluah segala2 nye….aku siap nanges bagai…siap on cam lg tue….malu btul…ekekekkeke…tp time tue darurat…so ignore je laa…hehehe.

Okey…jom layan dialog nieh erk…klu saper2 rase meluat nak muntah…sila cpt2 kuar dr blog nie tau…kang x pasal2 aku plak yg kena mop…ekekekekekke..ekcely nie yg aku copy paste from ym…nak snap pic xle…sbb hp still kat kedai..ngah repair..huhuhu







ssssssssssssss (10/20/2008 8:49:56 PM): aza nk tau?
daniela aisyah (10/20/2008 8:50:00 PM): ape eid?
daniela aisyah (10/20/2008 8:50:02 PM): hmm
daniela aisyah (10/20/2008 8:50:07 PM): tau pe?
ssssssssssssss (10/20/2008 8:50:22 PM): eid bkn nak mengungkit
daniela aisyah (10/20/2008 8:50:30 PM): ok
ssssssssssssss (10/20/2008 8:50:31 PM): tapi eid nak aza tau
daniela aisyah (10/20/2008 8:50:35 PM): ape?
sssssssssssss (10/20/2008 8:51:13 PM): bila aza ckp ada someone nk meminang aza,eid jadik palat
daniela aisyah (10/20/2008 8:51:21 PM): palat???
daniela aisyah (10/20/2008 8:51:36 PM): ape palat/
ssssssssssssss (10/20/2008 8:51:41 PM): ralat
daniela aisyah (10/20/2008 8:51:47 PM): owhhh
daniela aisyah (10/20/2008 8:51:50 PM): maksud nye/
daniela aisyah (10/20/2008 8:51:52 PM): ?
ssssssssssssss (10/20/2008 8:52:08 PM): rasa mcm useless
daniela aisyah (10/20/2008 8:52:11 PM): nooo
daniela aisyah (10/20/2008 8:52:16 PM): not ur false
daniela aisyah (10/20/2008 8:52:18 PM): hmmm
ssssssssssssss (10/20/2008 8:52:58 PM): sori aza
daniela aisyah (10/20/2008 8:53:02 PM): xlaa
daniela aisyah (10/20/2008 8:53:05 PM): its ok
ssssssssssssss (10/20/2008 8:53:10 PM): bkn niat eid nk buat aza mcm tu


daniela aisyah (10/20/2008 8:54:53 PM): eid pon dh buang aza kan
ssssssssssssss (10/20/2008 8:55:27 PM): kalu eid nk ambil balik apa yang eid dh buang?
daniela aisyah (10/20/2008 8:55:49 PM): utk kali ke3?
ssssssssssssss (10/20/2008 8:56:06 PM): yup
ssssssssssssss (10/20/2008 8:56:10 PM): http://www.youtube.com/watch?v=a1Za4cIS8cI
daniela aisyah (10/20/2008 8:56:16 PM): then buang utk kali ke ?
daniela aisyah (10/20/2008 8:56:18 PM): 4?
ssssssssssssss (10/20/2008 8:56:51 PM): aza
daniela aisyah (10/20/2008 8:57:08 PM): yup
ssssssssssssss (10/20/2008 8:57:13 PM): eid mengaku eid buat aza mcm baju
ssssssssssssss (10/20/2008 8:57:20 PM): paki,then buang
ssssssssssssss (10/20/2008 8:57:26 PM): tapi..
daniela aisyah (10/20/2008 8:57:33 PM): ...
ssssssssssssss (10/20/2008 8:57:56 PM): honestly eid sayangkan aza lgi
daniela aisyah (10/20/2008 8:58:07 PM): hmmm
ssssssssssssss (10/20/2008 8:58:21 PM): pls jgn nangis
ssssssssssssss (10/20/2008 8:58:43 PM): aza
ssssssssssssss (10/20/2008 8:59:57 PM): can u accept me for the third time?


ssssssssssssss (10/20/2008 9:05:04 PM): am i accecptable?
daniela aisyah (10/20/2008 9:05:18 PM): u think?
ssssssssssssss (10/20/2008 9:05:33 PM): emmm
ssssssssssssss (10/20/2008 9:05:47 PM): tak kot
daniela aisyah (10/20/2008 9:05:52 PM): sbb?
ssssssssssssss (10/20/2008 9:06:23 PM): sbb eid berlaku kejam trhadap aza
daniela aisyah (10/20/2008 9:06:56 PM): hmmm

daniela aisyah (10/20/2008 9:11:20 PM): aza x mampu nk jd yg terbaik utk eid
ssssssssssssss (10/20/2008 9:11:34 PM): nape?
daniela aisyah (10/20/2008 9:11:42 PM): yelah
daniela aisyah (10/20/2008 9:11:46 PM): aza takut
daniela aisyah (10/20/2008 9:11:54 PM): xdpt nk penuhi citarasa eid
ssssssssssssss (10/20/2008 9:12:04 PM): citarasa?
daniela aisyah (10/20/2008 9:12:10 PM): kehendak
daniela aisyah (10/20/2008 9:12:14 PM): ciri2
daniela aisyah (10/20/2008 9:12:24 PM): hmmm
ssssssssssssss (10/20/2008 9:12:54 PM): rasanya kalu nak buat isteri,dh lbh dari cukup
ssssssssssssss (10/20/2008 9:13:01 PM): emmm
daniela aisyah (10/20/2008 9:13:10 PM): hmmm

daniela aisyah (10/20/2008 9:20:05 PM): "aza syg eid....xpnh lupakan eid pon"
daniela aisyah (10/20/2008 9:20:18 PM): ape makne nye semua tue???
daniela aisyah (10/20/2008 9:20:33 PM): so...eid fhm kan??
daniela aisyah (10/20/2008 9:20:40 PM): adakah aza trime eid?



Wakakakakakakakkaka……..cukup la tue jerk…aku takut nanti ade jugak yg termuntah ijooooo….hahahahaha..so kesimpulan nyer….korg sendri pon leh tahu kan….ape kesudahan nyer????i’m not available anymore…ekekekekekeke….20 Oktober 2008…
INDAHNYER DUNIA!!!hehehehehe….alhamdulillah….


Then time aku nk tido td…die msg aku…….

“ YA ALLAH YA TUHANKU…ANDAI KAU JADIKAN DIRI NYA BUAT TEMAN KU HINGGA KE AKHIR HAYAT…KAU DEKATKANLAH DIA PADAKU…DAN KAU LINDUNGILAH DIA DAN KELUARGANYA DARI BALA BENCANA…AMIN”


Syukur padamu YA ALLAH….





p/s : BAHGIA AKHIRNYA MENJADI MILIKKU

5 comments:

grupers said...

hmmmmmmmmm.....congratulation.....so terbukti....ader org nak kat nono kan....jg la hbgn ni baik2 yek....sy doakan awk hapi n bhagia slalu......tumpang hapi gak....

en_me said...

ammvoiii, chenta chenta gittewww.. sonoknyerrr kannns

Anonymous said...

alhamdullulah nono kapel lg arap2 nono bahagia tau... aku trut appy tau wpn nono xmau citer kat aku....:( ok la bye2

Anonymous said...

alhamdulilah..sebab dah jumpa teman nya...amin,tapi ada kesilapan yang kau harus p'betulkn..
1-cepat jatuh cinta
2-cepat buruk prasangka
3-cepat cair ngan kata²
4-kau pikir la sendri
semoga kau bahagia d samping yang t'cinta amin....
semoga allah berkati lah p'hubungan kamu..amin

cendawanintim said...

wahhhhhhhh..tahniah..tahniah..

harussss akak ingat date ni tau..

NUFFNANG