Wednesday, October 15, 2008

MY LOVELY PINKY

AKU RINDU "DIE" NIEH TAHAP GABAN WEIIHHH!!!


Ooowhhh...MY LOVELY PINKY!!!!



Salam,


Semalam x sempat nk post N3…….al kisah nye krn aku x sht….sakit pale….ingatkan nk up date la…tp pale nie sakit sgt…so aku tido awal semalam…around 10p.m…ekekekeke.

Ekcely semalam around 11 a.m boss panggil…then aku g la bilik die…mcm biase la…bl dh panggil aku tue mesti la ade kije nk di bagi kan…huhuhu..so pas die bg kije tue,siap ajak aku sembang lagik…..sesi ngumpat pon ade gak…ekekekeke…then time aku nk kuar dr blk die…sempat lagi die panggil aku…bg aku beg….alaa…yg sangkut kat pintu tue….leh wat letak surat ke hape….aku pon x th name btul die..hehehehe..

Hari nie aku dh siapkan kije yg boss bg…so..horeyyyy…leh la rehat kan…ekekeke..siap on9 bagai…tp still xle nk update blog..sbb kat opis…xselesa aku nk up date…kang ader yg g kat table aku camne haaa????nk cover cmne tue…ekekekke..then tb2 aku dpt col from HQ…..inform yg ahad nie ade meeting…..wakakakakaka….so bl nk meeting..mula la aku x senang duduk wei….bkn pemalas okeh…tp aku akan jd skema jap utk ari tue…hehehehe…then haruslah se”formal” yg mungkin….tak suke…tak suke!!!then semestinye aku akan kelam kabut..walaupon dh preapare awal2…sbb ade2 jer yg dorg akan mintak nanti…then mcm sipot la aku terhegeh2 nk carik…huhuhu..mencik tau!!! Pastu kan….aku dah siap order tat telur ….chiken pie…utk meeting tue nanti…name pon pekerja berdedikasi kan…hehehehe..tp kan….kan…yg aku x suke yg amat…bl kena buat minit mesyuarat….wahahahahahaha….maunye aku gigit pc tue…ekekekeke…”malas” weii….huhuhu

Okey…now tutup kisah yg x best tue….tadi kan….around 4p.m….ABI adilah col aku kat opis…(hp aku yg “bagus” tue low batt)….so..die gtau…esok my lovely pinky siap….x sabar wei….windu yg amat kat my lovely pinky!!!!then aku gtau mama….tp kena bebel….sbb kos nk repair hp tue dh leh beli yg baru….(tue kate mama la…) tp aku diam jerk….bg aku la kan…xde la mahal sgt…lagipon klu nk beli yg baru..haruslah biar btul2 puas hati kan…ekekekekeke…alah….mama tue saje jerk….kan?kan?..hehehe..

Hmmm….ok la erk….nak g mandi nieh….peluh bagai dah nie….penat msk pon x hilang lagik…nk iron bj kije…pastue nk lipat kain…esok last day kije..pastue weekend!!! Horay….leh rehat…..OOpppssss..sebelum lupe….semalam kan….aku dapat CEK….ala….yg seminar hari tue….dorg bg imbuhan ler…walaupon xde la banyak sgt..tp aku besyukur….ekekekeke..dh aim nie…nak blanje family g makan….nk ajak adilah sekali…. Mesti meriah….cepat la clear CEK….alahai…semalam walaupon sakit pale..aku tido dalam senyummmmm…ekekekekekeke

1 comment:

U.Lee said...

Hi Nono, ha ha, love the cute 'Pinky'...so its now 'don't leave home without it, ya? Ha ha.
I don't even own one as I am not a phone talker...I keep some coins in my pocket, in my car, incase nak buat phone call....hardly anyway, then only 50 cents.
Anyway, I'm at my pc whole day, so main emal jer, ha ha.
You have a nice day, Nono. Best regards, Lee.

NUFFNANG