Sunday, October 12, 2008

BUKAN NONO XNAK...TAPI........

Selalu bl aku mula ada kwn baru…mereka akan bertanye….”dah ade BF?”…knp erk???adakah kerana umo aku “22”….so aku perlu ade “kapel”…..mungkin bg sesetengah pihak..umo bkn alas an utk berkasih syg…btul!!!aku setuju…..

Ekcely bkn saje2 aku buat N3 nie…..ianya bersebab okeh!!! Kisah nyer bermula dgn minggu lepas….pada hari khamis….mcm biase la, bl time xde kije sume dok mengulur…ade yg on9..ader yg bace paper…then tibe ntah mcm mane terkeluar statement about “kapel”…then yg jadik mangsa of course la aku kan….so ade yg tanye aku…..then dgn simple & bangga hati aku jwb…..”bkn NONO xmo kapel…tp xde sape yg nak NONO”…..wah.,..wah…..bagus x???ekekekkee…

Hmm…btul ape kan??kan??....serious aku ckp….xde sape yg cb tackle aku….(sian aku kan??)…huhuhuhu…so buat masa nie better aku berserah ajer…klaw ader jodoh…ade la tue…..bkn x cube utk mencari…tp ntah la…myb ALLAH masih x buka kan pintu hati kot…jujur…aku mmg ingin disayangi….dan menyayangi….(eceh…cam filem plak erk..)hihihi…tp ntah laa…huhuhu

Ader saper2 nak aku???ader????ader keeeeee????hahahahahaha….(lempang pp aku lelaju)….ekekeekekeke….

4 comments:

Mummy Cool said...

22 tahun? hmm still early lagi nak bercouple nono.. sebaiknya guna masa muda dengan sebaiknya.. nanti bila dah terikat lain pula cara hidup nono nanti....

cendawanintim said...

betul cakap mummy tu, guna la masa muda sebaik mungkin...

grupers said...

still nak kate sbb2 nono xberkapel,sbb xder org nak kat nono....xsuke xsuke xsuke...................biar la org nak kate ape pun...tp tlg la jgn ckp xder org nak kat nono...xbaik....muda lg 2...relax ar...byk masa lg...enjoy ur single life....tibe mase nanti...bkasih syg la ek...jgn ckp merepek lg....ok....

Anonymous said...

btul 2 kite muda lg la byk bnda nk explore...lgpn bknkh dh mjd lumrah mnsia tuk idup b'psg-psgan mgkin jodoh nono jauh lg saper tau....lbih baik jdoh dtg dgn sdiri krn itu mugkin lbih jujur n btul2 m'yayangi mu wahai NORAZAH

NUFFNANG