Wednesday, October 22, 2008

MEMANG PENATTTTTTTTTT

Salam,


Hari nie mmg penat sgtttttttttttttt…….bgn seawal 3 a.m….nasib baik ade org tlg kejut…. (thanks yer abg cayunk)….hehehehe…. ekcely nie semua mimi punye psl laa… class dia buat party…so disuruhnye aku wat nasi ayam utk 50 org mkn….hmmm..berat hati sebenonye….tp nk buat cmne kan…sian plak kat adik aku tue….so…nak ke..tak nak ke… kena la buatkan jugak…huhuhu..siap pakej ngan pudding lagik tue…huhuhu. Masuk kije lewat skit hari nie….around 10.a.m….hehehehe…then buat kije mcm biase…tp bdn penat x yah ckp arr…huhuhuu..mate bengkak woooo…ngantuk tahap dewa!!!!..


Balik umah hampir kul 6 dah….hari nie g kije sorang…sbb mama MC….demam..tp still nak pose gak…gigih btul mama nieh…degil lak tue…geram tau…then sampai je umah..masak bagai utk mama bukak pose nanti….menu hari nie…ala-ala mamak skit..hehehehe…KARI IKAN+PAPEDOM+IKAN GORENG BEREMPAH+SALAD&TIMUN…..


MR.S aku plak hari nie kena outstation….g KL….huhuhu.tp jap jer…utk satu hari jerk… windu wei….tahap cipan dah nie…. Dah ler br nk manje2….pastu jauh lak tue….yela…die kat Penang…aku plak kat sini…huhuhu…bl ler dpt jumpe nk dating nieh….hehehehe (mama bc statement nie mau nye aku kena sekeh pale..ekekekeke)…
Tp xpe…biarlah jauh pon…hp kan ader…leh call…sms….pastu leh on9…view cam…kan?kan?...tul x bang??hehehehe..


Myb malam nie aku x on9 kot…sbb nyer bdn letih sgt….dah lembik nieh…huhuhu..k laa..nak g mkn jap..pastu nk solat…then nk titoooooooo….


p/s : ABANG……windu sama kamo!!!


2 comments:

Anonymous said...

rindu adlh dugaan time b'cinte sooo kuatkan la atiee mu wahai teman.....s'sgguhnye aku sentiase mau kn y t'baik utk nono....moga cinte kali ni m'bw makne n b'kekalan...

Nem0 o0h Nem0 said...

ko ni buka restrn je la,x pun wat katering.. mesti best kn??

NUFFNANG