Saturday, October 25, 2008

AKU DAH PULANGGGGGG....

Salam,


Aku dah pulang!!!!!!ekekekekke…mcm jauh jer bunyi nye kan??padahal t’ganu jer….hahahaha..biase la..aku kan mmg “over”..hehehehe…tepat jam 3.00 aku sampai kat umah…..dlm pada tue sempat lagik aku p kenduri kat umah jiran sebelah…..disebabkan prut yg kenyang..ditambah plak ngan keinginan hati nak bergayut ngan “abang”…xde la aku rs kenikmatan lauk pauk umah jiran tue….yela….hati nie dok ingat “die” jer…mane nak lalu mkn wei..hehehehe.(maafkan aku klu ade yg menyampah yer..ekekeke)


Sampai jer umah…angkut brg2 semua…then masuk bilik….capai handbag..msg MR.S….then die col aku…gayuttttttt…..indahanyerrr…hehehehe.pastu kena mrh…..huhuhu.sebabnye aku bawak keta laju!!!(die kate la…padahal x laju pon)…eleh…die pon bwk laju gak…so “abg xle mrh ayg okeh..sbb abg pon 2 kali 5)hehehe…then time sembang2 tue…sempat lagi die ingatkan aku….”SIAPKAN MINIT MESYUARAT AYANG!!!”…waahhhhhh..mencik btul laaa….saje nk wat aku stress…huhuhuhu…


Esok aku kena p jumpe someone….from HQ….xtau ler ape agendanya….dah ler isnin nie nak raya….ekekekekeke.aku siap beli “murukku” dah….cume x isi dlm balang jer..hehehe….Oooopppsss….ekcely aku nk citer something nie….hehehehe…tp kan…tp kan….hehhehe..sebelom tue..aku nk ingatkan…”MIMI…JANGAN BACA TAU..KANG KECIK ATI PLAK”….hahahahaha…..cmnie sebeno nye…..semalam aku blk kampong…then malam nye aku g mesjid…ader buat tahlil utk arwah bak….pastue…kat mesjid tue…ade sorg m.cik nie..tanye aku…”skolah tingkatan bpe??”…muahahahahahaa….bulat mate aku pandang m.cik tue…(sebenonye suke campur bangga…)…then aku jawab..”sy dah keje m.cik”….pastu…dgn selamba..die kate…”owhhh..kije pas abes spm ari tu erk??”….wakakakakaka…then aku jwb blk…”xla..sy dah umo 22 m.cik”…gulpppp…m.cik tue senyum then diam jerk…hahahaha….pastuuuuuu…aku dok sebelah mimi…die tanye lagik….”nie mane satu adik..mane satu kakak”…miahahahahahaha..time tue mimi dah bengang…siap jeling2 kat aku…wei…bkn slh aku okeh…m.cik tue yg tanye…aku senyum je laaa….hahaha..kejam giler aku kan???hehehehe…


M.cik tue punye pasal…aku plak yg kena mrh kat mimi….then bl aku gtau MR.S…die ckp..”eleh…prasan muda la tue…”…hahahaha..padahal aku tahu…die pon jeles mcm mimi gak…hahahahahaha….then bl aku buat2 nk majuk…die siap bg ayat bunge2 lagik….”muke ayg kan mcm keanak-anakan..tue psl la m.cik tue ckp cmtu..”…hahahaha…kanak2???ade ke mcm kanak2 ribena muke aku nie???wakakakakaka…..(ader gak yg band blog aku nieh…hahahaha)..


K laa…aku nk baring jap….sambil2 berangan…ekekekeke..pastue nk siapkan mkn malam…myb nk grg bihun kot..sbb “si tembam” aku tue nak dtg mlm nie….windunyeee kat die…nak ploookkkkkk….nak cioommmm…tp lagi windu kat MR.S….hahahahaha..(gatal tahap melampau nieh!!!)


p/s : KAK CHEND….thanks 4 ur advise…berharga sgt222!!!cayunk akak banyak sgttttt…

4 comments:

KV said...

wah, bab gayuttt tu yg syok nya!!

Mummy Cool said...

nak, macam tu lahanak mummy dah tak sedih2 lagi...

cendawanintim said...

haaaaaaaa, kan bes baca n3 sekang ngan hati berbunga2 gitu..

nono said...

KV,
Mmg beshhhh..syiookkk..ekekeke


MUMMY COOL,
Alhamdulillah mummy...hrp2 semoga kebahgiaan nie berterusan...

CENDAWANINTIM,
Hehehehe..tue ler...muke pon mkin tembam nie..asyik senyum jer 24 jam...ekekeke..

NUFFNANG