Thursday, October 16, 2008

KAU HANCURKAN HATI KU LAGI...

Sedey nye tuhan jerk yg tahu…..Ekcely semalam aku mmg hepi sgt…ingtkan hp dah ok la…dh direpairkan…tp hari ini buat hal again…..battery nya x tahan lame!!! aduhhh…kuciwa yg amat……dan terdetik gak kat hati aku nk carik hp baru…biar pdn muke ngan PINKY tue….makin kita syg…makin die bt hal plak erk…bayangkan la..cas around 2-3 hours…then dpt bertahan 5 hour jer!!!bengang x???? bengang + bengong!!!!nanti pas nie…lepas aku anto repair nie…tp still wat hal gak…mmg aku campak ko kat dinding…tgk arrr….aku nk beli yg baru..biar pdn muke ko PINKY!!! Malas dah aku nk pikir2 psl ko…..buat sakit pale aku jerk…pasni aku nk beli PDA plak…x pon cyber shoot…biar padan muke ko!!!x kenang budi…(hangen nieh….btul2 hangen)…..lantak ko la PINKY!!!

Okey…aku mls nk ingt dah….hmm..td kan satu hari aku x kuar duit….ekekkee..saving weih…..sbb brkfast kak G yg blanje…..lunch plak kat department mama….dorng wat majlis jamuan hari raya….best woooo…manyak gler makanan…SOTO….LONTONG… ROTI JALA…BIHUN GORENG…KUIH2…PUDING2….KEK2…BISKUT2…ekeke..
Mmg sedap….hehehehe


Mama pose lagik hari nie…so blk jer kije td..aku masak…hmm..layan je la erk…hehehe…(lontong ngan roti jala tue dr opis mama tau….aku msk ayam merah + ikan grg jerrr..)

Malam nie si tembam tue nk dtg lagik…so mama dh tempah kuih…ngan kwn mama…

CHICKEN PIE


TAT TELUR…

4 comments:

Mummy Cool said...

entry tak boleh blah.. ingat kan apa lah tadi tu.. hehehehe

Anonymous said...

saba yek pinky nk b'manje 2.....alah beli jer y bru x pn trade in jer pinky kt kdai...huhuhuhuhuhu

cendawanintim said...

rasanya kena beli yang baru jugak laaa...

guna duit raya la dik!

grupers said...

2 la...mase dpt blk si pink 2..xcited sgt...kan dah frust...hehe...sabo jela...budget2 la utk cari yg br...

NUFFNANG