Saturday, September 20, 2008

TAK SUKE TAK APER!!!

Ade sorang kwn aku gtau aku yg “blog” nie x berfaedah…
”buat ape la nk blog2 nie…ibarat kt dok gtau org about kt…bkn ke bodow name nye tue..”…..
Panas jerk telinga aku bl dgr…then aku bls balik…
” drpd dok mengumpat…dok mengata org x tentu psl..baik kt tulis..dan mengata psl diri kita..dosa pon kurang….”….
haaaa…amik ko!!!len kl jgn suker2 hati jerk nak ckp klu x tahu……Klu rs x nak bace…jgn bace…xde sape pon pakse okeh!!!

6 comments:

Anonymous said...

sokong 100%.....kiter kn duk negara m'bgun so plezzz hormat ape sj s'sorg 2 buat...rilek nono!!!!! yg psti nono xkn t'jejazz dek keji insan y b'gelar 'HIPOKRIT'

adeq_abg said...

haaaaa..!!! amek ko..!!! nk gelak pn ade.. :-) hehehehe..

Mummy Lieza said...

satu jawapan balas yang cukup BAIK... clap clap untuk anak mummy sorang ni... hehehehe

nono said...

anonymous...

btul tue!!!same2 la kt membangun..ekekeke...miss u la TIE..cpt arr blk weiiiihh!!!

nono said...

adeq_abg...

hahahha..jom abg..kt gelak samer2...:)

nono said...

mummy lieza...

mekasih mummy...klu mummy yg jwb lagi bgus...kan?kan?..thanks mummy for the support..:)

NUFFNANG