Sunday, September 21, 2008

KEPOCHI....

Salam,

Lepas buke puase, siap2 nak g terawih mcm biase…then mama ajak g terawih kat umah lame ktorg..sambil2 nk tgk umah skali..sbb next month..myb pas raya…ader org nk sewa….so nk kena tgk2 gak laa..xkn nk bg sewa cmtue jerk kan…huhuhu.


Sampai je kat surau tue ngam2 org ngah azan isyak…elok bebenor laa…aku trus naik..bentang sejadah..siap2 pakai telekung…ramai gak la kat ctu…termasuk ler “m.cik2 kepoh”…..isshhh..xsuker tau..hmmm..Sambil2 ngah tggu nk solat tue sempat lagik “m.cik” nie tanye aku….dh abes belajo ke??kije kat ne???alahaii..aku jwb je la…ikutkan hati mls jer…tp ape slh nyer kan…seb baik die tak tanye “bl nk kawen”….klu btul2 die tanye mmg aku “cepuk” ngan sejadah ler gamaknyer…(hehehe..cam aku nie berani jerk kan..)…ye la…sangat lah busy body tau!!!


Pastu ader lagi sorg “m.cik” nie tanye mama…psl rumah yg lagi satu…ekcely arwah bak beli dua rumah kat taman perumahan tu…then ramai plak yg sibuk2 nk beli rumah tue…HELLOO…RUMAH LAIN BANYAK LAGI KAT CTU..YG KORG SUME DOK TERLIUR UMAH AKU NAPE HAH???....Aku pelik btul laa ngan manusia nieh…naper la xle nk tgk org len senang..ade je yg x puas hati……


Then aku dh bg signal kat mama…pas je solat nk blah trus…xmo tggu minum ke hape ke…x kuase aku nk melayan mulut2 tempayan nieh….(TIE..aku jumpe mak faten..die kate faten blk 28 hb nie…)…Pas solat ktorg gerak g umah m.tuk..aku dh siapkan kuih utk m.tuk…..(pudding koktail…kek lapis…jemput2..)…lepak umah m.tuk jap..around 10.30 blk umah…then teman mama makan…minum laici kang..pastue masuk bilik…ready for sleep..esok kelijaa..malas weiihh….aci x klu aku cuti lagik???hahaha..mmg kena bebel ngan mama ler gamaknye…huhuhu..Okey laa erk…nak tido dulu…takut nanti mate xle lelap mcm semalm…kul 4 br aku tido.,..pastue mula laa pening pale bl bgn pagi..huhuhu..then bt reason xmo g kije…ekekekeke…(ampun abg issey…terpakse ganti NONO utk intensive course tadi..hehehe)….OK..OK….stop!!!UDAH LEWAT NIEH…gud nite all…sweet dream yer…




p/s : HEPI BESDAY GRUPERS….(nak hadiah ape erk??)hehehe…


2 comments:

grupers said...

present????hehe,jgn offer....igt pun dah ok...more than enough 4 me.....tp geram gak...family pun xigt...bgn2 pg,diam jer...ptg sket br akak sms...pastu mak n anak buah wish..pas2 br yg lain2 wish...nmpk sgt sorang jer yg igt,,pastu inform kat org2 lain....almaklum la...dah tua2 ni...xper la...at least still on 21st sept....menu berbuka pun xder yang spesel,sabo jela...kalo nono,sure dsmbut grand2 kan????

Anonymous said...

ape la m.cik kepoh 2!!!!! jgn2 m.cik kepoh y top 2( dpt tgkp x sape) hehehehehe,,,,jhatnye aku ni nti blik ni kna gi mtk maaf ni...nono bgtau la dtg surau ni nk terawih bkn nk stori mori klu nk tau lbih sal nono bt apoinment dlu...p/s amboi b'tuahnyr grupers nono nk kasi present, request la y bsr2 msti nono xkesah..huhuhuhu

NUFFNANG