Tuesday, September 23, 2008

P****D !!! TAK KISAH???

Salam,

Frust sangat2 hari nie…..hmm..ekcely aku x patut persoalkan mende nie..tp aku cume kecewa jerk……aku puase whole day..then blk umah…lps g pasar ramadhan..around 6 p.m….aku kena buke!!!!amat lah kecewa okeh…..huhuhuhuhhu……tp nk wat cmne kan…aku redha…dah mmg lumrah pown..huhuhu..


Ekcely hari nie x msk…sbb aku ngadu kat mama x larat..pastue plak lauk basah pon dh abes stok…so td alang2 g pasar..trus beli lauk basah sekali….aku beli murtabak, sardine roll, laici kang, laksa penang,…….mama lak beli ikan percik,nasi kerabu,ayam percik, kari ayam, kerutuk daging, yong taufu..(btul ke ejaan nieh??hehe), kuih plak x soh ckp…belambak gler…mama…bkn nye ret ink beli sikit2 nieh..dl time arwah nenek ader slalu kena bebel…sebab ske beli byk2….hmm..skang xde saper nk bebel dah…nk harapkan aku bebel???silap2 haribulan aku yg kena blk….perangai aku 2 kali 5 jerk ngan mama!!! Ekekeke…


Skang tinggal ler aku sorg2 kat umah…..uuwaaa…sume g terawih!!!sunyi laaaa…. TULUN!!!TULUN!!!TULUN!!!!




p/s : Mne pegi nye GRUPERS nie erk…..cam rindu plak kat komen2 awk tue…hehehe

3 comments:

grupers said...

sy ader jer....bz sket sari dua ni...keje dari pg sampai tgh mlm...xder mase nak on9.kalo on9 pun,just nak antar report.....esok or lusa kene g cameron gak kot...best gak..tp sbb gi utk keje...tahla leh enjoy x.tgk2 jd mcm ritu...nak bwk blk buah tgn pun xsempat beli...frust tol....kali ni nak shopping dlu...pastu br wat keje...biar padan muke sape2 yang berkenaan...lame xder dgr citer pasal someone 2...dah bg ruang ke blum....malu tp mahu kan???hehe...pepandai je sy ni....so all the best for u....

Anonymous said...

amboi nono cri grupers jer ker????? org laen x nk cri ker....jgn mare tau gurau2 kucing jer

adeq_abg said...

:-) no komen, hehehehehe..!!

NUFFNANG