Wednesday, September 24, 2008

TAK PASTI...

Salam,


Hari nie amatlah busy….kat opis..kat umah…busy bagai nk giler…td dh settle kan sume yg HQ nak….Alhamdulillah…semua settle…abis kije..mama ajak singgah kat pasar ramadhan jap…..kul 6 br sampai umah…then bersilat bagai kat dapur…siapkan menu buke….pic mmg x sempat nk amik…terlalu singkat masa nye…then kemas dapur…pastue siap2 kuar g TEN-TEN…..g sorg2 jerk..sbb mama & mimi g terawih…aku g sane coz belikan pelita…bosan dok mendengar mimi bebel…ckp aku x peduli psl raya,….pastue plak tgk die ari nieh cam x ceria jerk….so aku g la jugak…semata2 xnk adik aku tue monyok jerrr….beli pelita then g PKT jap…beli bhn wat kek….g cucuk duit…(mcm ler byk sgt dlm akaun tue kan..kekekekeke)…


Pasal “si dia”…..ntah laa…aku pon x peduli sgt….rs nye ktorg better jd kwn kot…die x seperti yg aku harapkan…hmm…susah aku nk phm die…then die pon xle nk phm aku…. Ntah laa……aku sentiasa mendoakan agar dikurniakan seorg insan yg boleh jg aku…terima aku seadanye…tetibe mlm nie aku jd sensetif…..yelah..kecewa ngan diri aku…susah ker utk aku menyayangi???pelik…..aku x phm laaa!!!mungkin aku nie x berpeluang utk bahgia kot……xpe laaa…aku redha…..andai ini ketentuan nya…aku terima….




p/s : GRUPPERS….nanti g cameron kan???jgn lupe buah tgn utk NONO yerkk…hehehehe

3 comments:

grupers said...

sori la tanye byk pasal org tue...xpe la...janji nono happy dgn idop ni...cameron???tahla bile...td dpt info..cancel mggu ni..mggu dpn dah raye...xder pasal nakg...

nono said...

xper...x slh pon...GRUPPERS..jom ym nak???ekekekke..bosan lorh..:(

adeq_abg said...

kalu dh expert buat apa pun sume leh settle.

nape ngan sidia tu, org muda masih perlu banyak blajar n timba pengalaman, ini adalah salah satu pengalaman itu utk mendewasakan diri, kenalah bnyk2 bersabar dan bertawakkal...

NUFFNANG