Wednesday, August 25, 2010

THIS I PROMISE U

Semalam saya janji nak bagitau hot story kan... Lambat sikit sebab pagi tadi saya malas, then tengahari saya tidur. Now dah refresh... so jom saya story... hehehe. *jujur sungguh kan pengakuan itu. :P

Btw semalam kami (budak-budak ofis) punyalah rancang nak keluar berbuka sama-sama. So decide nak keluar esok (khamis), semua setuju... thats great. *orang single macam saya ni elok keluar ramai-ramai kan..:) But yang lucu nya ada sorang doktor ni (she's master student at my department) tanya saya,

" U pun join ke Nor?"

"Yela doc, saya kan 'single'

"Hah??? U kan dah ada baby?"

"What?????...baby???...mana???"

"Tu..."




Rupanya dia ingat gambar saya dengan 'si tembam' yang saya tampal kat wall sebelah meja saya tu baby saya... hihihi. Sungguh lucu tau. Tapi takpe, saya memang suka baby pun... Hot mama erk??? Tapi tak nak lah 'mama' saya nak 'Ibu'... Sungguh menggetarkan jiwa bila ada suara comel memanggil 'Ibu'.... :P

'Ibu... Ibu... Ibu...' Pangggggggggggg




~NONO & HER STORY~

2 comments:

Uncle Lee said...

Okay Nono....I send my resume tengok dapat approval ke tidak. Apa la nak buat, saya suka makan Malay food, so da tengok to gambar 'Madu Tiga'....satu isteri Chinese, satu Malay, whoooohoooo, dapat makan alternate....satu hari makan ikan chincharu sumbat sambal, satu hari makan kai fun, or chicken rice...itu la best kan?
Arhaaaaa ha ha ha.

You have a pleasant buka puasa and simpan satu lagu dalam hati.
I love your this posting....at first thought ada cherita saya pulak kena mandi ayer sejuk, ha ha.
Have fun and I love that 'tembum', Lee.

mummysyafie said...

comel nya tembam tu..

NUFFNANG