Saturday, August 21, 2010

EHEM...EHEM

Ai malu...malu la...

Nak bagitau ke tak nak erk???

Nak tau ke???

Hehehe... sure siapa yang baca ni nak lempang saya kan??? hihihi... Sabar, puasa kan... :P

Ye la, saya bagi tau. Actually saya kini dalam proses mencuba sesuatu. Dan nampakanya memang mendatangkan hasil dengan usaha dan disiplin yang tinggi. Mula-mula memang merana la juga. Tapi berkat sokongan dari mama, dan sedikit perasaan cemburu terhadap orang yang lawa@cantik ni, saya jadi makin bersemangat. :)

Hampir 3 minggu saya telah mencuba produk dari http://www.oricurly.blogspot.com/

Alhamdulillah, keputusan yang saya dapat amat mengagumkan. :)
Lost 5 kg in 2 weeks. But saya tak ambil nasi langsung la. Just makan roti dan ratah lauk je. Mula-mula memang sengsara, tapi lama-lama saya dah biasa. Buka puasa saya makan kuih, tak pun mee or kuew tiew. Tapi kuantiti memang sikit. Tak sampai pun secawan. Minum air putih banyak-banyak. Time sahur pula minum susu campur oat. Thats all.

Doakan saya ye... Insyallah saya akan teruskan usaha ni sampai hujung tahun. Hopefully next year saya boleh pakai kebaya :P *aauuwww...mati la perasan.

Oppsss... Saya juga guna EUMORA. Sungguh BEST... Tak tipu!!! cubalah. :)


~NONO & HER STORY~

4 comments:

mawar @};--- said...

hihi. yang, tahniah! banyak tu 5kilo turun. saya suka semangat itu. teruskan smpai dapat target. pastu cuba maintain.

Aku pun dah turun 13 kilo. 5 bulan xmakan nasik jugak. masa ngaja dulu,, duk skali ngan memb2 mmg semangat gila ah. erobik lagi tiap2 minggu. sampai ketagih erobik, sebab sronot. kat studio dah mcm disko. :)

Aku amik jm5 3 kotak. skang ni dah masuk kotak ke-3 rxlite pulak.
produk apa awak makan tu yang?

Uncle Lee said...

Hi Nono, okay, saya nanti you pakai tu sarong kebaya.
Send me telegram....ha ha.
You lost 5 pounds? Wayyyyy to go!

We have a Japanese lady friend, she about 36, was quite out of shape....went on a very strict diet, she dropped 30 pounds.
Today men all admiring her.
I couldn't recognize her too.

You have a pleasant bulan puasa and keep a song in your heart, Lee.

nono said...

Mawar : Tu lah yang, try to get more nie.hehehe. Hopefully usaha saya ni berbaloi lah.

Tak ambil produk yang mahal2 pun, just try produk from sis dayen je. Nnti klu nak try gak inform la sy yer.

Btw, jgn lupa doakan saya yer lalink..hehehe

nono said...

Uncle Lee : Okeyyy..i will send u the photo when i really can wear 'kebaya'.then dont forget to promote me in ur Blog.hahaha..:P

Thanks 4 drop here (blog yang tak ada apa2 yang menarik ni) :)

NUFFNANG