Sunday, August 22, 2010

TAK SANGKA

Saya boring tadi... *walaupun tengah kerja ya.! :)

So sambil tu saya usha blog kawan-kawan, guest what i get??? Sesuatu yang memang terkena kat diri saya sekarang... 'Apa yang perempuan selalu buat selepas clash' waahhhh... hehehe. Tahu kat mana saya jumpe??? --> sepet

Memang betul sepet, kamu memang bijak...hihihi. Untung Qery tau. :P

Tapi yang no 1, 3 dan 4 tu saya memang buat. Cuma no 2 saya x buat. Sebab saya jadi kurang yakin dengan diri. Dan untuk mengembalikan keyakinan tu, mungkin mengambil masa sedikit.

Dulu masa mula-mula saya putus cinta (2006) saya rasa amat kecewa and down with my self. Tahu apa yang saya fikir??? I thought i got a lot of weakness, then thats why he leave me and let me go. Bodoh kan saya time tu... :(

But berbeza dengan sekarang, because now bila saya ditinggalkan saya akan senyum sebab saya tahu saya tak rugi apa-apa. Kerana dia yang akan menyesal melepaskan seseorang yang betul-betul menyayangi dia tanpa jemu then tak mungkin dia akan mendapatkan saya lagi selepas ini. So siapa yang rugi???

Now saya kembali single, ada sesiapa yang mahukan saya??? hihihi... Grab me cepat laa.. :P Tapi saya tak nak sekarang, give me 5 month then January 2011 kita declare yer... hahaha. :)


~NONO & HER STORY~

8 comments:

maiyah said...

nanti ramai yg nak grab.. jgn larikkkkk dah lerrr

SunderFunGuy said...

hehehe..boleh i tackle u kah?? hahaha...

Uncle Lee said...

Okay, I send my resume.....ha ha. Jaga your postbox.
Hey....good for you crossing that bridge....and strong enough to smile it was once yours.
I know what it's like to be hurt, badly too.

A woman I was about to ask be my wife in 2 weeks, I found out she had betrayed me during my absence....(I posted about this last year)
Sikit lagi pergi Bangkok, potong rambut botak, pakai baju orange, ha ha.

And like you, sakit hati, susa hati, but I crossed over that bridge, took me more than a year....but I learned to smile again, as it was once mine....
And then few years later met my wife....or rather she met me.

Thus, behind every dark cloud, there is, will be a silver lining.
So, you just stay easy....you're a very pretty lady....boleh saya potong Q? Ha ha ha.
Have a nice day and keep a song in your heart, Lee.

nono said...

Maiyah : woww..ramai ke kak??? nak photostat borang banyak2 nie.hehehe:P

SunderFunGuy : Nak tackle i??? omg...laku lagi i nie rupanye yer..hahaha.:P

nono said...

Uncle Lee : Yes...i try to be happy in my own way. But sometime still rasa lonely. What to do kan... but luckly i got a lot of friends(like u?).hahaha

Hopefully one day ada guy yang betul can appreciate me n my love.Dah penat to love and hurting. Nanti tak pasal2 i pula yang botak kepala pakai baju oren pergi bangkok. hehehe

en_me said...

xper, me pass.. ahaha

nono said...

en_me : pass tp dlm waiting list la..hihihi

mummysyafie said...

nak kena isi borang ke? huhuhu...anak bujang ada dua ni..sorang 6 tahun..sorang 4 tahun..

NUFFNANG