Saturday, June 2, 2012

BILA HATI TERUS DIDUGA

Last night someone calling me. Yes, someone yang sebelum ini pernah ada dalam hati saya. Tak tahu kenapa secara tiba2 he's calling me then time tu macam rileks je untuk kami. I know, dia follow saya even tho dah lama sangat kami tak keep in touch.

Tak tahu how to explain, tapi saya bersyukur sebab masih ada yang concern about me! Yes, i will be okay, Insyaallah. U know that i'm really strong kan?

Cuma ada beberapa words yang membuatkan hati saya tersentuh, dan sangat pilu...

" I want u to be happy, even i tak dapat nak bahagiakan u dulu, i tak nak orang lain lukakan u, dan terus melukakan u.Sebab i tahu i tak dapat nak undur waktu tu lagi, walaupun i boleh undur, u takkan terima i lagi kan untuk kali ke 2"

Ya Allah, pilu nya hati bila ayat tuh masih lagi terngiang2 di telinga saya! Ya Rabbi, Kau tabahkan lah hatiku dan pinjam kan kekuatan Mu kepada ku! Sesungguh nya diri ini hanya insan yang lemah!

~NONO & HER STORY~

1 comment:

maiyah said...

hurmmmmm.. so sweetttt

NUFFNANG