Wednesday, February 11, 2009

IKHLAS DARI AKU...

SEBUAH KEJUJURAN LEBIH BERHARGA DARI SEGUNUNG KEMEWAHAN




Bersiaran secara langsung kat opis……still dok tercongok kat cnie coz today aku “terpakse” stayback…memandangkan student2 nk wat discussion….so kije aku adalah tercongok sambil melayan blog…wakakakakaka….aku adalah suke!!!motif???? sbb aku leh lyn blog…hehehehe..

Ooooppppsss….aku ader something nk gtau, aku dh jd ahli “ZHULIAN”….bkn sbb nk meniaga semata2…tp sbb aku yakin dan aku dh gune…mmg brg tue best…berkesan laa…bkn nk promote tanpa bukti 2 motif…tp sbb mmg aku dh alami….arwah bak sendiri pon rasa cmne produk tue….klu sape2 yg berminat….korg leh trus email aku….xpon korg leh leave email korg kat cni…then aku akan contact balik…owhhh…before that…ader one kapel nie dh kawen lame…mcm2 dh try…x berhasil utk dptkn “baby”…then one day kwn die suggest utk try produk nie…(B’YOUNG) then dgn izin Allah die dh pon dpt baby…dh selamat bersalin pon…mmg semua tue ketentuan dan kuasa Allah…tp kita sebagai umat DIA…kt kena berusaha….then klu ader saper2 rs nk trnkn berat badan…tanpa rs lapar…(mcm yg aku amalkan skang nie)…..leh contac aku trus…..tujuan aku yg utama bkn nk berniaga sgt…aku cume nk gtau ape yg elok…sbb aku dh try….family aku pon dh try…termasuk mama….sempena “ bulan berkasih sayang” nie….korg leh bg produk nie sbg hadiah….xsalah mencuba….am I rite???




p/s : ikhlas dari hati ini...


10 comments:

en_me said...

ammvoiii .. nak ramping macam ziana zain jugakkks..

MIRA_SYAMIM said...

yeaaaaaaaaa...
k.nono cayok3...
hehe

cendawanintim said...

seb baik ada blog, kalu dok tercongok terkebil2 ajer hazab jugaaaaaaakkkkkkk!

irda said...

u suka pink??sama la wak...neway,keep in touch ya!

irasilver said...

Salam perkenalan NONO...

ni ada dua blog mana yg utama ni? heheheh thx visit ahkak punya page! :)

nono said...

en_me,

bkn ramping.....slim ajer...lalalala

nono said...

MIRA_SYAMIM,

yeah....yok..yok...hehehe

nono said...

kak cend,

tue la psl...seb baik...klu x abes la blog org NONO dok kaco...hehehe..

nono said...

irda,


a'ah....i suke PINK...sejak azali lagik....lalalala..

nono said...

kak irasilver,


yg utama of coz la yg nie...hehehe...yg lg satu cume luahan hati tanpa batasan...lalala..

same2 kak...keep in touch yer....

NUFFNANG