Sunday, February 8, 2009

HIDUP SUSAH...MATI PON SUSAH!!!

Oowhhhh…. Apekah ini???....saje jerk…bkn slh pon kan?kan?but now mmg jiwa kaco…. Nk kate aku moody, xde la plak….today aku ok- ok aje….tp ntah laaa…susah nk phm jiwa nie..bkn aku yg saje2 nk bermain perasaan…..tp perasaan tue yg bermain dgn sendiri nya…(phm x ayat nieh??)..lalalalala…

So skang ni…hati adalah sakit….jiwa adalah kaco….sungguh x tenteram…x aman..seyes….kalau la skang aku kat KL dh lame aku kuar….g lepak kat Tasik Permaisuri…..lepak2…sambil duduk kat tepi tue….tgk bintang…owhhh..syoorrgaaa!!!

Tp yg nyata nye aku kat KELANTAN…..mne aku nk lepak mlm2 bute cmni…nk mampus kena sekeh ngan mama!!!..muahahahaha….so td time ngah kaco…berserabut gler…aku kuar kat beranda….aku bentang tikar…baring sorg2…pelok spongebob ….sambil ngadap langit….sungguh tenang….sambil dok kira bintang…..hohohoho…walaupon xde tasik….janji aku dpt tgk bintang….hati jd tenang…sungguh indah ciptaan tuhan….



Nie bkn bintang yg aku tgk td….ni hasil pencarian bersama incik gugel (google)hehehe..



Kadang2 jauh disudut hati aku rs cam nk stop “berblog”……dan pernah terlintas di fikiran aku nk private kan blog nie…..bagus gak kan?kan?kan?!!!!!!




Cinta x pernah meminta utk derita….tetapi pencinta itu sendiri yg membuatkan CINTA itu derita…andai cinta mempunyai nyawa….akan ia bahgiakan semua pencinta didunia ini-(hazaron)


p/s : tuhan….diri ini amat lemah….kembalikan semangat hambamu ini!!!


2 comments:

Anonymous said...

Hemmmm...ni msti something happen????? idup sentiasa d'duge..kdg2 ape y kt arapkn x s'indah y d'impikn...realiti idup kna tempuh walau pahit telan jer...hehehehehe aku ni b'falsafah plak...misz u so much

nono said...

babe,


nothing happen..cume aku nie...kuat main emosi...

mizz u too babe...i need u wif me...bl nie ko nk practical...windu gler...xde geng...huhuhu

NUFFNANG