Thursday, March 5, 2009

TERKENA & DI KENAKAN

Pssttttt…

Bos korg best x????sporting x????.....Bos aku besttttt…sporting abes laaaa…~berlagak disitu yerrrr~..hahahaha

Naper aku ckp boss aku best??? Sbb die suke kenakan aku…hehehehe…nak tau aper??...cmni citernyer…td siang aku col boss psl nk hantar “smtg” kat HQ…then die ckp yg die kat luar..myb lambat…so aku ckp ler if die nk aku tggu dl xpe la..aku leh tggu…pastue siap tanye aku…”dah settle ke”….”dah complete ke”….then banyak lagi la soklan dia….so aku layankan aje….then tetibe time aku ngah cakap tue…die muncul dpn aku….owwhhhhhh…abes aku terburai….lawak btul boss aku nie…..die Berjaya kenakan aku kali nie…hohoho..

Ekcely nie boss aku yg ke-3…mula2 aku dapat boss pompuan…mmg best gak…satu kepala….siap lepak sama2…g lunch same2….pastu bertukar plak…dpt boss lain…yg kedua nie agak serious….tp ok, mmg baik…cume xde la mcm boss yg mula2 tue…pastu now yg ke tiga…owhh…lagi besttt..sporting abess……owhh yer..naper aku x sebut name boss aku tue erk???bkn sbb aper…ekcely blog aku nie skang dh ramai yg baca…termasuk ler kat opis aku nie sendri…so klu bab kije nie aku kena beware laa….kang x psl2…hehehehehe..bak kate pepatah…~mencegah lbh baik dr merawat~…hehehehe





~NONO & HER STORY~

1 comment:

KV said...

beware. Haha

NUFFNANG