Monday, January 12, 2009

HEPI MONDAY TO ALL...

Salam,


Pagi yg stress…..huhuhuhu..sbb nye aku br plan nk masuk opis lewat…tp mama dh sound…siap bebel bagai…padahal aku awal2 dh inform abe sey…tp mama plak yg x bg…huhuhu…”TAK ELOK” kate nye!!!huwaaaaaaa….

Then td masuk opis abe sey tanya la npe awal…aku gtau mama bebel…trus die gelakkan aku..kwang asam tul!!!!hehehehehe…now aku br pas bekpes…dok lyn blog jap..sbb kije dh settle…jap g nk buat isi borang claim plak…huhuhu…

Semalam bailk around 10.30 p.m….punye l;a penat..bkn penat wat kije…tp penat tgk org!!!..(ader ker istilah penat camtue??).ekekekekeke… punye la bapak ramai manusia…5 ekor lembu tue…aku ulang erk…5 EKOR LEMBU!!!,…huhuhu…tue pon bkn semate2 nasi…ader laksa..lemang..ketupat..kuih2 muih bagai….dh mcm open house aku rase…hehehehehe…ngan manusia x putus2…asyik dtg jerk…sampai ke malam tue…huhuhu….aku dh pening pale..then cepat2 masuk umah….dok bersanding kat ruang tamu…hehehehehe..(sah2 aku malas kat umah org…) alaaa…lagipon catering…sume ader yg handle…aku sendri x tau nk buat ape..pegang tue xkena..pegang nie x kena…better dok diam2 kat dalam umah…ekcely aku ader snap pic…tp lpe nk transfer dlm laptop semalam….sbb aku penat sgt..pale pon dh ting tong…huhuhu…mlm nie aku upload erk…promis…hehehehe..

Oopppsss…time aku g semalam…mase lunch hour tue kan…aku jumpe ngan TOK GURU NIK AZIZ…perrghhh…muke die putih jerk…bersih sgtt222..pestime aku tgk depan2….dekat2….syahdu sgtt2222…..huhuhu..klu aku nie lelaki..dh lame aku g salam…hehehe..then semalam time nk balik…banyak gler MAMA NELLY bg sisa@cenderahati kat ktorg…then today aku dtg opis..dok bagi2 kat opis nieh…mama pon sama…hehehehe….time nk balik semalam PAPA dah siap warning…suh dtg umah die…siap suh abeskan hjg minggu kat ctue….huhuhu..(tek terdaya la aku…huhuhuhu)..


p/s : Mekasey pada yg hadir kat majlis perkahwinan anak DATUK AISERI semalam yerk…

3 comments:

mummycool said...

salam monday sayang... awat lah dok stress ni yang.. rilex laaa... heheheh

Anonymous said...

wslm....
btol ari ni ckup sterss, pg td dh ler t'pakse b'himpit2 dlm bas n driver plak cm mat rempit....smpai2 kt class tgk rmai y x dpt msuk dewan coz dwan kunci,lecturer pn m'gamok ler kat student...t'msuk aku!!!!! discuss punye discuss class t'pakse batal...hampeh
p'mulaan minggu y truk..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

akak pun pernah jumpa ngan nik aziz, masa dia bagi ceramah kat pandan indah, memang bersih giler muka dia ni, cam bercahaya gitu

NUFFNANG