Wednesday, December 24, 2008

SIAP KO!!!!

Ekcely aku ader satu citer yg x best….sgt222 x best!!!...seyes…mamat nie wat aku bengang semalam…dat’s y laa aku ngantuk hari nie..sbb die dok kaco aku lagi semalm…seyes!!!ikutka ati aku..nak jer aku g balai wat report!!biar padan muke ko!!tp aku malas plak nk beso2 kan pekara nie…dh 2 kali okeh!!2 kali ko dok ganggu idup aku..ganggu ketenteraman aku!!...sekali lagi ko buat…aku sumpah…aku janji…aku akan tempek gambo ko kat cnie…then aku akan wat police report!!!seyes…kali nie aku x kan teragak2 lagik nak amik keputusan nie…hope ko sedar diri okeh….cepat2 la insaf!!!sebelom aku menginsafkan ko!!..

MR.S pagi2 lagik dh mintak no tipon mamat nie…tp aku nie kesian kan ko…aku malas nk beso2 kan kes nie…kang x pasal2 ko dapat penyakit….so sebelum aku ilang sabar…pls stop la kije mengong ko nieh yerrr!!!!

p/s: perlu ke aku tempek muke mamat yg kaco aku tue????

12 comments:

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

aper yang mamat tu buat kacau sampai geram cam tu sekali dik?

Eija Sam a.k.a Purple 28 said...

mamat tu kacau macam mana? tepek jer kalo dah geram sgt kan...

mummysya said...

relax dear....

MIRA_SYAMIM said...

perlu...
hehehe

KV said...

napa dik?

Anonymous said...

assalamualaikum,sebelum apa2....selamat tahu baru..dari bekas kekasih mu,di sini saya ingin nyatakn...saya akan b'tunang pada hari raya cina ini,doakn k'bahagian saya nue aza.....,mamat mana dok kacau tue aza,letak la gambar dia....mie nak tau la jugak.....
mie tgk aza betoi2 marah nie...relax la nue....letak la gambar dia...mie nak tgk

nono said...

CRAZY BEAUTIFUL 88,

die col tgh2 mlm....then ugut2 konon ader pic nono yg "bogel"...x masuk akal lgsg...huhuhu

nono said...

MISS PURPLE,

tue la...mmg nk tepek...tp ksian la plak kak...huhuhu

nono said...

MUMMYSYA,

dh rileks nie kak...heehe..klu x...naye mamat tue...ekekekke

nono said...

MIRA SYAMIM,

wahhh...support nie...good support...hehehehe

nono said...

KV,

ntah la kak...mamat psyco kot!!!hahahaha

nono said...

EN.SUHAIMI,


wkmslm...slmt thn baru gak..perghh.."bekas kekasihmu"...ayat xle blah nie...MR.S bc nie...mau nye jeles 4 minit...hehee..alhamdulillah...semoga kebahgiaan akn kekal bersama awk..be a good lover okeh..:)

NUFFNANG