Tuesday, July 27, 2010

MACAM2 ADA

A lot of thing nak citer sebenarnya...x tau ler sempat ke idok aku nk mengabiskan nya...yang penting citer dulu, x sempat, nanti kita cover lain pulok...hehehe.

STORY 1

Semalam around 10 pm mama ajak g kecemasan USM, katenya bestfriend dia masuk wad. Aku ngan fuad beriya la teman, punya la ramai umat kat sane...sampaikan guard siap suruh keluar separuh, yela...yang sakit sorang, tapi yang dok sibuk sampai pat belas orang okeh!!!huhuhu..biase la kan...then dalam pukul 11 lebih baru gerak balik umah. Punya la penat time tu, sampai terbabas isyak...huhuhu.


STORY 2

Pagi tadi pulak, siap2 nak g keja...mama bagitau kawan dia yang semalam tue nak makan "nasi tumpang" (actually hanya kat kelate je ada nasi tumpang nie, macam nasi impit...but siap ader lauk bagai dalam tu..udang,serunding..kadang2 ada yang letak telur) pastu call emiy...ask her to buy...sebab kat area umah dia ada jual. Sampai opis, terus g hantar "nasi tumpang" tu kat wad...niat hati nak puasa, but letih dok berjalan pagi2 lagi...so aku batalkan niat.hehehe..


STORY 3

Sebenarnya aku sakitttt HATI...ishhhh geram sangat ngan BODY SHOP nieh...buat sale time gini...dah la this month budget agak ciput...dorang pulak buat SALE...who can help me???give as a PRESENT ke....or just saja2 nak belikan...hahahahaha.*gila kejam!!! i admire Strawberry Bath & Shower Gel (set)

Demand gila okeyyyyy.....but kira xde la mahal sangat kan.....to MOHANA, i know u read this... so u get new job right???then...when u get 1st salary buy this for me laa...hahahahaha. *PSY POMPUAN NIE!!!

Hmmmm...penat laa bebel camni, apakata sambung esok je...hahahahaha.



~NONO & HER STORY~

2 comments:

SunderFunGuy said...

Very well..my dear friend....i shall buy them...just come and get them

nono said...

SUNDERFUNGUY : woww...when can i get it???now can erk???hehehehe

NUFFNANG