Monday, February 18, 2013

HIGH HEELS

This pic was taken this morning before i'm going to office...

Dah namanya anak perempuan, so will always be anak perempuan lah. Before this setakat interested with make up things i assume it was normal la...yeah, asal tengok je mummy dok mekap nak keluar, dia pun sibuk la nak menyelit sama, amik lipstick la, eyeshadow la...but this morning lagi menarik aksi dia..berebut HEELS with mummy!!!

Anak perempuan la katakan, bila kita ambil heels tuh, bukan main marah dia...i try sorok bawah katil, siap terbongkok-bongkok dia nak ambil balik..semangat!!!

Lastly kita bagi je dia main..settle masalah!!! hehe...


~NONO & HER STORY~

1 comment:

Uncle Lee said...

Hi Nono, ha ha, love this cute picture. Nak ikut mummy tu. Wow! That high heels are very high, macham skyscraper, ha ha.
Have fun, simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

NUFFNANG