Wednesday, July 29, 2015

SETELAH...

Setelah hampir 3 tahun tak menulis! tiba-tiba hari ni rasa sangat bertuah!!! hahaha... Terasa rindu pada Blog yang selama ini kutinggalkan! chewahhh..hahaha

Nothing much about me, but dah hampir setahun di tempat kerja baru dan hampir 2 tahun berhijrah dari tempat sebelum ni, so far apa yang boleh aku katakan - bukan senang nak senang-

Orang nampak semuanya manis, tapi yang menanggung adalah kita! Dan takkan la semua benda kita perlu share or bagitau orang kan??? Tapi, walau apepon...semua itulah yang mematangkan kita! Insyallah, berkat doa ibu dan semangat yang ada, everything will be fine and better!

Well, like before... I'm still single - means tak kawen lagi- but not available! acaner tuh??? hahaha... biarlah Dia menentukan bagaimana jalan cerita hidup aku! - alamak! si mak buyung datang pulak!!! nanti la kita sambung yer!!! hahaha


~NONO & HER STORY~

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

NUFFNANG