Sunday, May 2, 2010

PANASSSSS!!!

Kadang2 bila tak dapat cuti bukan main lagi dok merepek bagai....dok merungut penat....boring keje...tak cukup masa...but bila dh dapat cuti direct 3 ari (sempena hari buruh) bukan main boring nak m****s..aku siap ulang alik datang ofis....keje giler kan???huwahuwahuwaaaa!!!


Nak kata "workholic" tak de makna nyeee....aku nie klu boss xde alamatnye puteri mengular lerr..hehehe..tp make sure keje aku dh settle laaa..idok le nnt kena bebel..pungpangpungpang!!! dah namenye boring kan...aku pon kejar la blog2 yg selama nie aku x sempat nk follow...dan mmg ader suprise u all...aku terkejut gaks dgn pengakuan "berani mati" budak nie...perrgghhh..aku mmg tabik spring laaa kat ko babe!!!gilerr ko berani...dan mmg aku akui ape yg babe nie tulis...seyes..aku pon menyampah ngan mak budak tue...memang melampau perangai dia...huh!!!


Since dah orang gembar gembur kan...aku sbg blogger (walaupun still baru..nk masuk 2 taun) but aku rasa aku layak untuk bercakap mengenai topic nie...kdg2 memang aku menyampah tahap gaban....semua benda dia nk citer....fyi ramai gak budak2 opis kat tempat aku nie suke layan blog mak budak tue....but aku pon heran....nape erk???adakah dorang nie spesis ngan mak budak tue???huwaaaaa..matik laaa aku pasni.....tp xpe...aku bercakap ttg ape yg aku nampak kan...kt ade hak utk bersuara...dan suara kt hak kt...sama la mcm blog...blog kita hak kita...pd yg x suke...xpyh bace...senang citerrr....

Btw....penat siot dok bebel nie...dah x pasai2 bertambah dosa pahala aku....kuikuikui...to u babe..."wa caya sama lu..." syesss...ko mmg berani...SEKIAN!!!


~NONO & HER STORY~

1 comment:

maiyah said...

mak budak yg mana tu n topik apa yg dia wat berani mati .. panas ni panassss

NUFFNANG