Sunday, July 19, 2009

KENAPA WUJUD ORANG YG ENSEM NIEH???

Hari nie aku nk merapu bagai…hope sabo lerrr yerr…hehehe…ekcely aku nk kongsi pengalaman….juz a liltle je laa..bkn byk pon pengalaman aku…kate baru 23 kan…lalalala…


Pernah tak korg alami….bl korg nak sgttt knl someone tue….tp korg takut…& x yakin yg someone tue akn bg feed back…pernah tak???pada aku…mmg pernah laa…1st time dlm idop aku….a few week ago laaa…aku ader la tgk someone nie kat satu laman web yg agak popular skang nie….then aku rs “eeeeiiii ensem nyerrr ko!!!”….ikutkan hati nak jerr aku add cpt2…tp aku takut lerr…kang die reject aku…cmner??plok dinding aku jawabnyerrr…hehehe.


Tp nk dijadikan citer….tgn aku nie add jugak laaaa….padahal dlm hati nie tuhan jer yg tau….huhuhu…esok nye aku dh lupe la psl someone tue…then bl aku on email…dpt msg dr dia…walaweiiii….trus menjerit aku….senyum sampai petangggggg….hahahaha..


Then till now…dia dh mula jd kwn aku…tak sangka sgtt…rupanya dia pon terkejut aku leh add dia…kira mcm msg2 terkejut laaa…hahaha..bodow kelakar bl ingt balik…tp serious babe…orgnya mmg ensem….leh plok bantal aku tgk….nak nangis pon ader… adoi…..then part yg best nyeee…..”DIA DAH ADER AWEK”..aku ulang erk…”DIA DAH ADER AWEK”….amacam???best kan???tp aku respect kat dia…coz dia honest…aku bkn tau pon dia tipu…tp bgus la bl trus trang kan….aku no hal…kwn jer selagi boleh…. Tp serious laaa….awek dia mmg untung…mamat nie caringggg…. If dia x bz kan…ader la dlm 3 @ 4 kali dia col dlm sehari…adoi laaa…cmner la aku terlambat nieh…hahahaha…


Btul laaa…tuhan tue maha adil…dh la mamat tue ensem….awek dia plak “stewardess”… fuhhhh….patut laa….xpe2….janji happy kan….tp kan..cmner klu awek dia tue ader blog mcm aku gak???idok ker MAMP** aku???????????????????


Hahahahaha….JANGAN CARIK PASAL NONOOOOOOOOOO……hehehe… aku kawan jerk….bkn ape pon…rileks laaaaaaaa……pe daaaa!!! Wuekk..wuekk..




~NONO & HER STORY~

1 comment:

cj'alhafiz said...

hoho..... adakah cinta Nono tak kesampaian!! No..no...no.... dia kawan ja. Ahaks!!!

NUFFNANG