Saturday, April 11, 2009

HATI DAN PERASAAN


Yeah…feel stress…tak tau la cmne aku nk tenangkan pale aku skang nie…asyik serabut jerk….kdg2 aku sendri pon x pasti…ape yg menyebabkan aku rs stress…..seriusly aku xde la beban kije yg “terlalu” banyak….mmg xde pon….mslh keluarga pon aku xde….tp kdg2 aku seolah2 berperang ngan perasaan dan diri aku sendiri….ape lg yg perlu aku lakukan…andainya dgn diri sendiri pon aku x mampu nk kawal….

Kdg kala aku rs sunyi yg amat……”lonely”….walaupon aku cuba ignore jerr…tp ada ketika nya aku kalah….kalah dgn diri sendiri….dan saat itu lah aku mula rs lemah….tp mujur lah kekuatan aku sentiasa berpanjangan…..berkat doa mama….dan teman2 sekeliling….aku cb utk bangkit….

Semakin aku cb utk lari dr kenangan itu….semakin ia dekat dihati aku…..pelik…. apekejadah nye aku dok ingt kan…..yg pasti semua itu adalah kenangan….dan x mungkin akan berundur kembali….dan pengajarannya…”sayangilah setiap perhubungan itu”…..

Dan kepada “insan itu” maafkan sy…..bkn sy xnk terima awk…tp hati sy belom bersedia utk saat ini….perasaan sayang masih ada…tp ruang utk disayangi msh belum terbuka… bkn sy x sudi…jauh sekali utk buang awk dr hidup sy….Cuma hati sy belom pulih utk sepenuhnya….sy bahagia dgn hidup sy skrg….tenang…dan sy redha andai awk terus lupakan sy….atau ada seseorg yg jd pengganti sy dlm hdp awk…..awk berhak utk bahagia….x perlu utk terus mengharapkan sy…krn sy sendiri x tahu bl hati ini akan terbuka….

p/s : MAAFKAN SY ANDAI INI MELUKAKAN AWK!!!




~NONO & HER STORY~

1 comment:

mawar @};--- said...

zah..
bersabarlh dgn apa yg tlh tersurat..
aku pn sedg lalui jaln yg agak keliru.. tp jalan inilah jg yg harus aku tempuh.. jgn tensen2 k..
tp aku xtaw p'kara sbnr ni.. lm x follow.. ;)

NUFFNANG