Thursday, January 17, 2013

SHE'S A GIRLS

She's 1 year now... cepatnya masa berlalu kan!!! semalam genap Marissa setahun, haish...rasa macam kejapnya...

Masih tak puas nak tengok dia merangkak dan guling-guling.Now dah mula berjalan dan dah tau apa itu protes!!!

Mummy wish u will be a good girl and remember that i always proud of u my darling... Mummy tak kisah what people around nak kata or cakap, sebab bagi mummy being with u and having u is the most awesome moment yang mummy sentiasa harapkan! Semoga Marissa jadi anak yang soleh dan dapat jadi contoh kepada adik-adik nanti. #wahhh..'adik-adik' okay...mummy dah berangan!!! #pengsan!!! hahaha


~NONO & HER STORY~

4 comments:

Uncle Lee said...

Hi Nono, happy birthday to your baby. I'm sure she'll grow up in her mother's footsteps....and attractive looks too.
Have fun....with a baby, no need watch TV, ha ha.
Simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

NONO said...

Uncle Lee - thanks for drop ur msg here..and still remember me!! lol.. btw happy 2013 (wish its not too late) lol

Marina Monroe @Nanie said...

Salam NONO,

Lawatan balas dari auntie. Terima Kasih sudi meninggalkan jejak di blog auntie.

Auntie ucapkan Selamat Hari lahir utk puteri kesayangan NONO.

NONO said...

Marina Monroe - TQ auntie.. =)

NUFFNANG