Sunday, February 12, 2012

UP - DATE

Today Marissa dah 28 hari - mummy so excited tak sabar nak tunggu capai 40 hari then mummy will be happy sikit.

Lately banyak benda yang jadi to me and family, tapi anggap itu semua dugaan hidup. But sometimes pernah juga mengeluh, rasa tak daya dan tak larat nak teruskan. Alhamdulillah semuanya getting better now.

Dan hubungan saya dan dia pun Alhamdulillah, berjalan lancar. so far, takde apa-apa yang mengganggu gugat, cuma kadang-kadang tuh sebab rindu melampau - ada la jugak merajuk dan mengeluh . Hishhh... macam budak-budak kan! =)


~NONO & HER STORY~

2 comments:

Uncle Lee said...

Hi Nono, how you doin'? Here's hoping everything will be fine with your family.
With my best regards.
Lee.

NONO said...

Hi Uncle Lee,

i'm okey and now preparing my self to being a good mummy to Marissa..hehehe. thanks for drop by at my blog.. =)

NUFFNANG