Thursday, October 22, 2009

MARA vs SENTAP

Fuh….fuh….fuh….


Penatttttttttttttttttt……baru balik dari KB…..kerahan tenaga dari mama…suruh aku pegi bayar hutang MARA…..adoiiii…niat hati memang malas nak g hari nie….tapi bila mama mula nak sentap…. Aku terus on jerr….


Letih nanti nak melayan sentap mama….so ikutkan je laaa…..Then tadi dah settle yang tertunggak RM 1500…time OTW balik ofis…sempat lagi mama bebel….


“lain kali jangan tangguh-tangguh lagi…asal gaji jer terus g bayar…nanti tertunggak lagi…. Then mula laa nak stress”… huhuhuhu…perli nampakkkkkkkk!!!!





~NONO & HER STORY~

2 comments:

en_me said...

salam cek nono.. sian tercari2 me erk.. me kan ada di sinun..

~0~ said...

tue tanda kasih sayang sorang mama...hehehe

NUFFNANG